4 Şubat 2016 Perşembe

Şehid Atmaca’nın babası:
Oğlum tek evlâdımdı, canımız vatana feda olsun

1 Şubat’ta Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde terör örgütü PKK mensuplarına karşı düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehid olan Astsubay Üstçavuş Nusrat Atmaca’nın babası Osman Atmaca, oğlunun tek evlâdı olduğunu, şehid babası olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Baba Atmaca, “Allah ordumuza, devletimize, milletimize yardım etsin. Devletimize, milletimize, vatana, bayrağımıza bir canımız var, o da feda olsun. Biz gururluyuz ve mutluyuz” diye konuştu.

Şehid Koçak’ın eşinden, şehid Atmaca’nın eşine taziye ziyareti

26 Temmuz 2015 tarihinde Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK’lı teröristlerin döşedikleri mayının patlaması ve ardından askerî araca düzenlenen saldırıda şehid olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın eşi Dilek Koçak, 1 Şubat’ta Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde şehid olan Astsubay Üstçavuş Nusrat Atmaca’nın eşi Nihal Atmaca’yı ziyaret ederek taziyede bulundu.

Oğlum tek evlâdımdı, canımız vatana feda olsun

Şehid Atmaca’nın Yozgat’ın Sorgun İlçesi’ne bağlı Aşağıcumafakılı Köyü’ndeki evindeki taziye ziyaretine, şehidin babası Osman Atmaca, oğlunun tek evlâdı olduğunu, onunda vatana feda olduğunu söyledi. Şehid babası olmaktan dolayı gururlu olduğunu ifade eden baba Atmaca, “Allah ordumuza, devletimize, milletimize yardım etsin. Devletimize, milletimize, vatana, bayrağımıza bir canımız var, o da feda olsun. Biz gururluyuz ve mutluyuz” diye konuştu.

Hiç yorum yok: